top of page

Mina behandlingar

Jag erbjuder ett stort utbud av behandlingar och alltid individanpassade. 
Har du allergier, önskemål eller äter läkemedel så meddela mig gärna vid bokning. 

Rygg massage

Du kan välja mellan 40, 60, 80 och 90 minuters massagebehandling och jag använder mig av olika tekniker för att lösa upp spänningar. Du får själv välja om du vill ha mer djupgående massage där jag även trycker triggerpunkter eller om du vill ha lättare spamassage. 

LPG Alliance är en mekanisk bindvävsmassage som mjukar upp bindväven som även jobbar tillsammans med lymfsystemet. Har du problem med svullnader, smärta eller stela muskler så kan LPG var något för dig. Jätteskön behandling under graviditeten också för att behandla svullna ben och då är du välkommen när du gått 12 fulla gravidveckor. LPG fungerar både för kvinnor och män.

Kopia av Kopia av Enkel Natur Instagram Story.png
reiki Behandling

Reiki är en japansk healingmetod där man jobbar med energier för att fylla kroppen med läkning inifrån där man startar en självläkningsprocess. Alla kan ta emot Reiki! Och du kommer endast ta emot så mycket som du är redo för, vi får aldrig mer än vi klarar av. 

Lymfmassage är en slags massageteknik man använder där man jobbar med lymfvätskan i kroppen och puttar den till olika lymfknutar (stationer) i kroppen för att minska på vätskan i kroppen. 

Rygg massage
Hot stone massage

Här jobbar jag med varma lavastenar som succesivt varvas med vanlig massage från händerna. En väldigt djupgående värmande behandling där du även får mineralerna från stenarna på huden. Är du väldigt frusen så passar den här behandlingen perfekt för dig!

Här kan du välja på 60, 80 eller 90 minuter gravidmassage där du får ligga på mage i en gravidkudde som är anpassad för gravida. Den avlastar ländryggen och magen och den här behandlingen är du välkommen att boka från gravidvecka 13. Det går bra att ta massage enda fram till förlossningen.  

Holding Tummy_edited_edited.jpg
massage Salter

Body Scrub är en skön kroppspeeling för hela kroppen där vi avlägsnar döda hudceller och förbereder huden för att ta emot fukt. Den tvättas av med varma handdukar och sen får du ligga inpackad i en body lotion med en egenvald olja. 

Den här behandlingen är en extra varm massage för dig som är frusen eller bara äälskar värme! Bädden du ligger på är extra varm, du får varm olja på kroppen och fler varma handdukar än i vanliga massagebehandlingen. 

Massage med aromaterapi
Brinnande rökelse

Chakra är energier och kallas också livsenergihjul. Alla chakran hör ihop och de påverkar hur vi mår och vilka vi är. De lagrar olika minnen och händelser som påverkar oss negativt om de är obalanserade. Vi har sju centrala chakran som går från roten av bäckenet upp till toppen av huvudet. De är dessa jag balanserar och de binder tillsammans en energikanal, Sashumna nadi. 

bottom of page