top of page

Reiki

Reiki är en japansk läkningsmetod där man jobbar med energier. Alla kan ta emot reiki och du behöver inte tro på något högre för att ta emot denna kärleksfulla, lugna och energigivande behandling. 
Du kommer endast ta emot det som du behöver energimässigt och man kan inte överdosera då processen avstannar naturligt. 

reiki Behandling

Reiki är en livskraft eller en universell kraft som kan hjälpa en person på olika sätt. Behandlaren av Reiki lär sig att använda denna energi och man blir som en kanal kan man säga där energin flödar från universum. Man kan aldrig överdosera denna energi och den avstannar naturligt när personen fått tillräckligt med energi. 

Behandlingen är ca 90 minuter lång och planera gärna in vila efteråt. 

Bräckliga Pampas

Hur kom jag in i Reiki?

Enda sen jag var barn så har jag känt att jag är annorlunda. Väldigt tidigt i mitt liv kunde jag läsa av människors energier och jag förstod inte då att jag tog in andra människors energier in i min egen, vilket skapade väldigt mycket fysiska men också psykiska problem hos mig. Jag kan idag ha förståelsen till varför jag kämpat mycket med hälsoproblem under hela mitt liv. Vilket också som vuxen gjort mig nyfiken på vad vår kropp egentligen vill kommunicera till oss. 

När jag förstod detta i vuxen ålder, närmare bestämt de tre senaste åren så har jag jobbat hårt med att möta mina programmeringar och också valt att släppa taget om väldigt mycket som legat och stressat mitt nervsystem och i mitt undermedvetna. Jag har läkt många av mina hälsoproblem och blivit mer medveten om vad jag behöver och vad som belastar min kropp. Jag har även nu som vuxen förstått att jag utförde Reiki som barn och det kom starkt bekräftat under utbildningen till Reiki-utförare. Och nu har jag verktygen jag behöver för att hjälpa andra. 

 

När jag lägger mina händer på människor så kommer jag i kontakt med deras energi och för mig så bildas det färger bakom ögonlocken som indikerar på att healing ges. Men jag kan också uppleva detta i form av värme, vibrationer, kroppsliga symptom hos mig själv där jag nu förstått att jag kan kopiera en persons kropp där jag kan identifiera blockeringar och trauman. Det kan också komma budskap, mönster, bilder, röster, känslor, förnimmelser och upplevelser.

 

Reikin kom in i mitt liv vid exakt den tidpunkten som det var meningen från början. Inte en dag för tidigt eller för sent. 

Jag är redo nu och jag är redo att möta dig som känner dig dragen, nyfiken, kallad till att möta dig själv. 

bottom of page