top of page
In a Lavender Field

Behandlingar

Här kan du läsa mer om behandlingarna som jag erbjuder

Acupressure

Jag erbjuder 40, 60, 80 eller 90 minuter massagebehandling och varje behandling är skräddarsydd utifrån dina behov. Jag känner hur muskeln mår och jobbar med olika tekniker för att uppnå bästa resultat och få bort spänningar. 
40 minuter lämpar sig bäst om du t ex har fått akut nackspärr eller ryggskott.
60 och 80 minuter lämpar sig bäst för helkroppsmassage. Ju mer tid, desto mer hinner man. 

Aromatherapy

Aromamassage är en mjuk massage i kombination med aromaterapi. Här används eteriska oljor både till huden men även till doftsinnet. Flera positiva egenskaper ges av de eteriska oljorna och här kommer jag låta din kropp och ditt sinne få bestämma vad den behöver för stunden. Det kan vara att ditt sinne behöver lugn och ro med Lavendel eller behöver piggas upp med Ingefära. Jag kommer gå igenom detta med dig innan behandling.

Pregnant Belly

En väldigt uppskattad behandling av gravida då man får ligga på mage i en speciellt anpassad gravidkudde. Man ställer in passande storlek så den går att använda oavsett vilken gravidvecka man befinner sig i. 

Den här behandlingen är du välkommen att boka från gravidvecka 13. Jag använder naturell olja eller en anpassad gravidolja om du önskar olja med doft. Anpassad massage för gravida. 

Energy Healing

Här jobbar jag med energierna i kroppen och när man balanserar dem samtidigt som musklerna får slappna av så når man ofta en total upplevelse av avslappning, samt lugn och ro. Själva behandlingen är en helkroppsmassage där jag utför healing under massagen. Jag kommer stanna på områden där jag känner en blockering och det kan vara fysisk muskelspänning eller också en blockering i energikroppen. 

Salt Massage

En behandling där hela kroppen exfolieras med en härlig saltscrub med doft av citrongräs och rosmarin. Saltscruben tvättas av med varma handdukar och inledningsvis smörjs en bodylotion in med lättare massage. Exfolering gör att döda hudceller avlägsnas och lämnar en mjukare hud och ökar blodcirkulationen i kroppen. Din solbränna håller även längre när de döda hudcellerna avlägsnas.

Massage Salts

En behandling som innehåller allt! Först får du en härlig kroppspeeling med en saltscrub som doftar citrongräs och rosmarin som ökar blodcirkulationen och lämnar din hud len och mjuk. Inledningsvis får du avnjuta en helkroppsmassage med valfri olja och en bodylotion som avslutas med en härlig nack och skalpmassage. Du kan även välja nack och ansiktsmassage om du hellre vill det. En riktigt lyxig behandling som ger energi och avslappning på samma gång!

Back Massage

En behandling där jag använder olika massagetekniker för att få upp flödet i lymfan och ge vätskan en skjuts. Vårt lymfsystem är otroligt viktigt för immunförsvaret och lymfsystemet har egna kärl precis som våra blodkärl men lymfsystemet pumpas inte automatiskt runt som blodet utan behöver hjälp av rörelse och djupandning. Våra vader och vår diafragma är en viktiga muskler som hjälper vätskan att röra sig. Ibland blir systemet stagnerat och då är lymfmassage underbart!

bottom of page