top of page

Vem är jag?

Hur beskriver man egentligen sig själv?
Det finns inte tillräckligt med ord och det finns så mycket mer än våra
prestationer, såklart. Jag är uppvuxen i Gnesta som ligger utanför
Södertälje. En Måndag i september föddes jag i Nyköping när min
mamma bara trodde att vattnet gått, vilket det inte hade. Men när hon
väl kom in så upptäckte de att jag inte var i så bra skick så det
blev en akut igångsättning och ut kom jag. 
      Jag har jobbat hela mitt arbetsliv inom service och började i en matbutik när jag var 18 år. Var rätt så skoltrött och gick sista året på gymnasiet och började söka efter något annat. Gick dock färdigt gymnasiet och sen jobbade jag väldigt mycket i butiken i fem år ungefär.

Kom över en annons om att studera till SPA-terapeut och kände att det nog skulle passa mig, att jobba på ett spa. Tänkt och gjort, så sökte jag tjänstledigt och gick utbildning i 10 veckor och det förändrade en stor del av mitt liv. Och det är en av anledningen till att jag är där jag är idag.
Efter utbildningen så började jag jobba på Sturebadet och blev kvar där i ca 4 år.

Jobbade extremt mycket under den här perioden i mitt liv och lagt otaliga timmar på att massera.

Det jag inte visste när jag jobbade där var att jag blev fullständigt dränerad på energi varje dag. Jag hade inte verktygen då för att skydda min energi. 
 

Jag har alltid sen barn varit väldigt intuitiv och har alltid känt av andra människors energier, platser där energier "fastnat", energier som ingen annan ser eller känner.
Det här var extremt starkt när jag var barn. Kunde vakna mitt i natten av att det fanns okända personer i mitt rum och jag var livrädd varje gång. 
Det här fortsatte hela min uppväxt och det var inte en fas med mardrömmar eller så. 

När jag var liten så kunde jag också se färger runt människor, vilket jag nu förstår var deras aura jag kunde se. Nu får jag mer färger intuitivt och ”ser” dem i mitt huvud, men som liten så såg jag dem med mina ögon. När jag var i närheten av en person med ångest, förtvivlan, illamående, sorg, ilska, irritation och frustration så kunde jag känna det. Vilket jag NU som vuxen förstår att det var aldrig mitt. Hade svårt att urskilja detta som barn fram tills för några år sen. 

Jag blev ofta varm och röd på bröstkorgen och i ansiktet och fick hjärtklappning. Och detta fortsatte hela mitt liv, men fram till för något år sen så förstod jag att det är så min kropp indikerar på dåliga energier. Nu vet jag att det är min kropps sätt att visa dåliga intentioner hos en person, hur någon mår, negativ energi eller att jag ska skydda mig extra mycket.
Det har absolut inte varit lätt att förstå allt det här och det har
 tagit tid att förstå allt och hur kroppen fungerar tillsammans med intuitionen. Hur mycket vi faktiskt får veta från vår kropp om vi bara lyssnar på den. Den visar oss. 

 

När jag startade mitt egna företag och började göra behandlingar på mitt sätt så öppnades också en form av kanalisering för mig. Det spirituella blev starkare för mig och jag fick ännu mer kontakt med min intuition. Jag har jobbat hårt de senaste tre åren med att försöka förstå den här gåvan som jag har, varför jag har den, vad jag ska göra med den och hur jag ska göra det.
Nu blir jag inte dränerad längre när jag gör behandlingar för att jag byggt upp en inre skydd mot energier som gör att jag fortfarande kan känna av allt men ingenting kommer in. Vad jag förstått så har jag en stängd aura för andra men jag kan fortfarande gå in i andras aura, jag kan fortfarande känna allt och alla men det är inte längre på bekostnad på mig själv, min energi. Min aura är stängd.

 

Jag har två barn som är födda 2016 och 2019. Min son som är född 2016 har samma känsliga nervsystem som mig. För mig känns det fint att få vara en guide för honom i och med alla saker som han ser och känner. Han har ett stort hjärta och han är empatisk och inkännande.
Min dotter som är född 2019 är en bad ass tjej som känner av andras smärtor och hon har healing-gåvor. Om jag har ont någonstans så brukar hon komma till mig och lägga handen exakt där jag har ont och hennes energi är väldigt lugn.

I augusti 2021 började jag studera till Undersköterska. Nu var det vården som kallade den här gången. Förstod inte först syftet med varför men jag behövde bort från mitt dåvarande jobb.
Så jag lät universum bestämma, o
m jag skulle komma in på utbildningen, så skulle det vara meningen. 
Jag blev färdig i december 2022 och jobbar nu också som Undersköterska vid sidan om mitt företag.

Alla behandlingar och möten jag har lägger jag hela mitt hjärta i. För mig är det högsta prioritet att du som kund ska känna dig prioriterad och omhändertagen. Jag tummar aldrig på kvalitén i mina behandlingar och jag ser också varje kund som kommer till mig som en del av något större. Dem som hittar mig, ska också till mig av en anledning. I alla möten finns det något att hämta. Antingen för att få upp ögonen inför något, inse något, bli triggad och bli medveten om den triggern eller kanske bara få känna vänlighet eller känna sig sedd och hörd. Det var bara några exempel men att se sig själv med andra är väldigt lärorikt. När man lär känna sig själv så är det lättare att lära känna andra. Att SE andra. På riktigt.

När vi lever utifrån en plats inom oss själva som känner full tillit och man ser livet från ett positivt perspektiv bidrar det i sin tur till mer lycka inom oss.

Utbildningar

2023    -   LPG-terapeut
2022    -   Examen Undersköterska utbildning
2014    -    Friskvårdsmassör på Axelsons Gymnastiska Institut
2014    -    Massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut
2014    -    Healingkurs hos Maria Rosenlind
2013    -    SPA-terapeut på Axelsons Spa School Stockholm

Min tanke kring massage är självklart en naturlig del att musklerna ska slappna av men det finns även en annan del som man inte kan se eller fysiskt känna. 

Massage är så mycket mer än en fysisk beröring och det kan röra upp känslor som jag personligen tycker man ska välkomna. Oavsett om det är positiva eller negativa känslor. Våra muskler bär med sig minnen av allt som reflekterar våra liv. Och genom massage och avslappning så hjälper vi musklerna att släppa taget om sånt som kanske inte du kommer ihåg, men muskeln gör. 

Kroppsterapeuterna_Centrerad-300x154.jpg

Phone

KrY-Sigill-KS-1-300x300 (1).png
Logo-Maria-A-kerberg.webp
logo-lpg-endermologie.jpg
thumbnail_Certifierad massör stämpel CMYK kopia.jpg
Swish Logo Primary PNG.png
Namnlös design.png
lkVHbNmCafTebsQcIyGNElm0CL0kIzfLwu3mZQI2_1280.jpeg
bottom of page