top of page
Massage

Välkommen hit!

Hos mig kan du boka olika massagebehandlingar där varje behandling alltid är utformad efter dina behov och var du är just där och då. 
Jag är starkt kopplad med min intuition och väldigt inkännande och jag kommer under behandlingen känna vad just du behöver, men inriktat på vad du önskar. 

Jag känner av var det finns spänningar och blockeringar och jag använder olika tekniker för att lösa upp dem. 

Jag tycker att det är viktigt att man som terapeut känner av var kunden befinner sig i sinnet och rent fysiskt i kroppen. Jag gör alltid en scanning av det befintliga tillståndet och försiktigt hälsar på kroppen först. Det är inte ovanligt att man som kund är van vid att det ska vara hård massage för det är något man vant sig vid.

Men vad händer när man går på stenhårt på en muskel som redan är utarbetad och behöver avslappning? När din muskel skriker efter avslappning och den får ännu hårdare press på sig? Vad händer då?
Jo, muskeln kommer inte slappna av och du riskerar att få mer ont när du går därifrån. Det viktigaste av allt är att du ska inte ha ont när du lämnar massagebehandlingen. Du kan känna en ömhet men du ska känna en märkbar skillnad i muskeln.

Jag jobbar annorlunda, först känner jag av hur tillståndet är i kroppen och sen är fokuset på att få dig avslappnad, för i ett avslappnat tillstånd så slappnar också musklerna av. När hormonet oxytocinet sprids i kroppen så signalerar det att du är trygg.

Lite som body, mind and soul.
Jag använder också tekniker som känns där jag löser upp djupa spänningar men du kommer uppleva det som en behaglig smärta för du kommer ha kontakt med muskeln. Jag anpassar trycket efter hur din kropp reagerar på triggerpunkten för att lösa upp den men inte få andra delar att spänna sig. 

Ibland behöver man också flera täta behandlingar en period så att man få loss djupa muskelspänningar som kan ha suttit där ett tag. Det är inte heller ovanligt att fler spänningar kommer efter behandlingen då man banat väg för dem att få komma fram.

bottom of page